Yobit Exchange

Y

Als liefhebbers van Cryptocurrencies traden wij bij veel verschillende exchanges en vertellen we hierover op onze website cryptohow.info. Een van deze exchanges is de yobit exchange. Yobit is in veel opzichten een unieke Cryptocurrency exchange. Enerzijds omdat ze erg snel nieuwe coins opnemen, anderzijds bieden ze zogenaamde ‘investmentboxes’ aan.

Nieuwe coins

Er worden bij yobit wekelijks wel nieuwe coins opgenomen op de exchange. Veel van deze nieuwe coins zijn bijvoorbeeld onofficiele bitcoin forks, denk hierbij aan coins met namen als:

–       Bitcoin Lisa

–       Bitcoin Uranium

Maar ook:

–       Litecoin Private (LTCP)

–       Popoulos

–       Quantum Gold (QTG)

 

Je moet bij Yobit dus erg goed opletten of je wel in betrouwbare cryptovaluta handelt.

Investmentboxes

De meeste cryptohandelaren kennen het ‘Bitconnect’ filmpje wel ook wel bekend als ‘Hey hey heeeeey’. Bitconnect was een cryptocurrency waar je 1% rente per dag mee kon ontvangen, echter verloor de eigen munt al snel zijn waarde en bleven mensen met een nutteloze munt achter.

 

Yobit biedt voor de eigenaren van munten zogenaamde investmentboxes aan, die wel wat weg hebben van de manier waarop Bitconnect rente uitbetaalde. Ook bij de investmentboxes kan je een bepaald dagelijk rendement behalen, echter wel in onbekend coins (die dus ook zomaar niks meer waard kunnen zijn). Wees dus erg voorzicht met het gebruik maken van deze investmentboxes.

 

De Yobit exchange is een cryptocurrency exchange die vooral geschikt is voor de ervaren cryptohandelaar. Meer informatie over Yobit vind je op Cryptohow, of maak direct een account aan bij Yobit!